Vanliga frågor

– Hur mycket kostar frakten?
Frakten inom Sverige kostar 59 kr och paketet skickas med Postnord AB till ditt närmaste utlämningsställe. Priset för frakt utrikes varierar beroende på vikt och land. Innan du slutför din beställning kommer du att kunna se den aktuella fraktkostnaden.

– När skickas min beställning?
Ditt paket skickas iväg och levereras inom 2-6 arbetsdagar.

– När får jag min beställning?
Ditt paket levereras 1-3 dagar efter att det skickats från mig.

– Hur spårar jag min beställning?
Du kan spåra ditt paket via sändningsnumret som du får när din beställning skickas från mig. Använd följande länkar:
PostNord: http://www.posten.se/sv/Sidor/home.aspx

– Hur betalar jag min beställning?
Som privatperson betalar du din beställning med Swish, kortbetalning eller PayPal vid köptillfället.

– Kan jag ändra min beställning?
Hör av dig till mig via mail så fort som möjligt om du vill ändra något i din beställning. Om paketet inte redan är skickat försöker vi lösa ändringar.

– Hur gör jag för att annullera min beställning?
Du kan annullera din order så länge den inte skickats från mig. Skicka ett mail så fort du ångrar dig.

– Vad gör jag om mitt paket blivit skadat i frakten?
För att göra en reklamation av frakten behöver vi bilder skickade till vår mailadress på den skadade varan och det skadade paketet. Vi skickar nya varor till dig utan extra kostnad så fort vi godkänt fraktskadan.

– Vad gör jag om jag fått fel vara?
Kontakta mig via mail om du fått fel vara. Jag mailar en retursedel så att du kan skicka tillbaka den felaktiga varan till mig och skickar sedan den rätta varan.

Villkor OCh INFO

Priser
Alla priser i Art by Bagcis Webshop är angivna i svenska kronor. Vid eventuella prisändringar gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställningstillfälle.

Orderbekräftelse
En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgetts vid registreringen. Ordernumret på denna bekräftelse ska alltid anges vid kontakt med oss angående din order.

Leveranstid
Jag behandlar beställningar kontinuerligt och din beställning skickas så fort som möjligt men senast inom 2-6 dagar. Art by Bagci ansvarar inte för förseningar som orsakats av fraktbolag.

Fraktkostnader
Du kan alltid se din aktuella fraktkostnad i din varukorg innan du bekräftar din order.

Ångerrätt/Öppet köp/Bytesrätt
Du har rätt att ångra ditt köp eller byta varor inom en period av 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Observera att bytesrätt/öppet köp inte gäller när du handlar på reasortiment. Kontakta alltid mig innan du återsänder dina varor. Köparen står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte och varan samt förpackning ska befinna sig i oförändrat skick.